Zo krijg jij met gemak
5 uur per week extra voor jouw bedrijf!

(of voor je gezin of jezelf...)
Meld je NU aan en ontvang deze gratis video training.   Laten w​​​​e eerlijk zijn: 

een eigen bedrijf en ook nog moeder
zijn… da’s best een uitdaging.


Van goed bedoelende partners die niet begrijpen dat “thuiswerken” niet betekent dat je ook het hele huishouden kunt runnen... tot sales calls met een ziek kind op schoot.


Dit is niet hoe je een succesvol bedrijf bouwt 

(en dat weet je).

Je wilt je niet langer verscheurd voelen tussen alles wat moet Het leek zo ideaal: vanuit huis kunnen werken en er voor je kinderen zijn. Maar in realiteit?


Kind ziek? Jij kan wel thuis blijven. Man in de file?
Jij kookt en haalt de kinderen op.
Slechte nacht gehad? Je bed is wel heel dichtbij.


Jij houdt alle ballen in de lucht. En jouw droom van een succesvol bedrijf en er zijn voor je gezin? Het lijkt verder weg dan ooit! Erger nog…


ER LIGT EEN BURN-OUT OP DE LOER. 


Op dit moment…


Heb je het gevoel dat het nooit goed genoeg is. En je voelt je constant schuldig. Als je andere succesvolle onderneemsters met kinderen ziet shinen met hun toffe instagram foto’s van een businesstrip naar New York, prachtige suikervrije traktatie-muizen voor de verjaardag van je kleuter (k-wijven) en “I just had my first 6-figure launch”-achtige posts, denk jij:


“Waarom zij wel, en niet ik?”

 

Je blijft altijd wel iemand teleurstellen, werkt er zo hard voor en probeert 15 ballen in the lucht te houden (HINT: dat kan dus niet).


Dus mooie vrouw, zeg eens eerlijk…

…als het mogelijk zou zijn om

  • Een succesvol bedrijf te bouwen en… 
  • De beste moeder te zijn die je maar kunt zijn (en misschien is dat HEEL ANDERS dan jouw eigen moeder) en…
  • Meer dan genoeg me-time te hebben om te sporten, mediteren en lekker uit eten te gaan met je vriendinnen.

… geef je jezelf dan die kans?


 Hi prachtige vrouw, ik ben Jitske Lochtenberg!

Ik geloof in de ongelooflijke power en kracht die vrouwen in zich hebben.

Ik denk dat door de afgelopen 3 miljoen jaar wij als vrouwen zo geleerd hebben te zorgen voor anderen en onze behoeftes opzij te zetten dat we niet precies weten wie we zijn, wat we echt belangrijk vinden en wat onze unieke giften zijn die we aan de wereld terug te geven hebben.


Ik denk dat als vrouwen veel meer vanuit hun potentieel, vanuit hun essentie gaan leven, de wereld er een stuk mooier van wordt. En ook die van zichzelf, van hun gezin en van alle mensen om zich heen.

Een burn-out, twee ontslagen en een fire-walk á la Emiel Ratelband verder...


ben ik mijn droom aan het volgen. Jaren droomde ik er van om coach te worden. Maar steeds durfde ik niet. Gedachten als ‘Er zijn al zoveel goede coaches.’ ‘Wie ben ik om te denken dat ik dat kan.’ en ‘Hoe ga ik me ooit onderscheiden van al die anderen.’ stopte me steeds als ik er ook maar aan dacht om de stap te zetten.

Één ding wist ik zeker – niet zomaar een coach


Tijdens een seminar van Tony Robbins ging bij mij de knop om. Op dag 1 liep ik over een 16 meter lang pad van hete kolen. Ik viel mijn vriend aan het einde huilend in de armen. En terwijl we tot 4 uur ’s nachts aan het praten waren over deze bijzondere ervaring en onze voeten maar bleven controleren op niet bestaande blaren nam ik een besluit. Als ik dit kan dan kan ik zoveel meer dan ik nu nog geloof. Als ik dit kan dan kan ik een coach zijn, and a damn good one. Ik wist nog één ding zeker, niet zo maar een coach voor iedereen maar een coach die vrouwen helpt het beste uit zichzelf te halen. Die vrouwen laat zien wat voor een ongekend potentieel ze hebben en dat het een misdaad is dit niet te delen met de wereld.


Ik ga alle belemmerende overtuigingen en niet helpende stemmetjes de deur wijzen


Ik besloot er volledig voor te gaan en alle bezwaren die ik mezelf oplegde, alle ik ben niet goed genoegs, alle to-do’s die me weghielden van succes, mijn niet helpende money mindset aan te pakken. Zodat ik het beste uit mezelf haal.


Duizenden euro’s per maand


Nu heb ik een prachtige coachpraktijk. Verdien ik duizenden euro’s per maand. Kan ik zelf met de beste coaches werken die meer dan 10.000 euro kosten. En dat kan jij ook!


Jij bent zoveel meer dan de moeder van, de partner van, de vriendin van. JIJ bent ALLEREERST JIJ!


Want ik geloof er in dat we zoveel meer zijn dan moeder van, partner van, vriendin van, dochter van. We zijn vooral eerst onszelf. Ik ben Jitske. En vanuit wie ik ben, vul ik de rol in van moeder etc. Als jij je alleen maar bezig houdt met anderen en niet met jezelf, dan blijft die prachtige en krachtige vrouw die jij in je hebt opgesloten. Kun jij jouw kids, omgeving en de wereld niet dienen met dat wat jij allemaal in je hebt.

Jitske’s Fun facts + 1 die niemand weet…

1. Ik heb de Kilimanjaro beklommen (5980m)… Zwanger…

Oké. Als het geweten had dan was ik niet gegaan. Maar in 2012 heb ik in 5 dagen de Kilimanjaro beklommen. De hoogste berg in Afrika. Waar het niet vanzelfsprekend is dat je de top haalt. Door hoogteziekte. Doordat je lijf niet meer wil. Of doordat je mentaal niet meer kan. Maar het is me gelukt.

 

2. Tijdens mijn verlof van dochter #1 werd ik ontslagen

Het meest voor de hand liggende was om als kersverse moeder weer een nieuwe vaste baan te zoeken. Dat deed ik dus niet. Tegen alle goed bedoelde adviezen in, begon ik voor mezelf. (De beste keuze ooit). Ben ik gaan doen wat ik het allerliefste wilde.


3. Bookslut / growth junkie

En dan heb ik het over mezelf natuurlijk. Als communicatie manager heb ik in 8 jaar drie boeken gelezen over communicatie. Sinds ik coach en ondernemer ben, verslind ik er minimaal 1 per maand. Mijn favorieten: The Universe has your back, You’re a badass in making money, Ik (k)en al mijn ikken, Op de tweesprong van moeten en willen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar daar blijft het niet bij. Coaches, online programma’s, digital courses, master minds. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er wel een cursus in gevolgd. Gewoon omdat ik hou van groei. Van nieuwe dingen leren. Dingen verbeteren.


4. En iets dat niet veel mensen weten maar op deze manier iedereen kan weten.

Ik heb geduimd tot mijn 30ste. 1 maand voor de geboorte van mijn oudste dochter ben ik van de 1 op de andere dag gestopt. Want een duimende moeder dat ging met toch te ver.

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

PS.

Geloof jij dat er meer in jou zit dan je er nu uithaalt? Dat er ook een leven bestaat zonder constante stress en druk zijn? Zonder het gevoel dat je altijd wel iemand te kort doet inclusief jezelf? Neem dan actie. Doe er wat aan.


En weet je? Eigenlijk heb je dat al gedaan. Want je bent hier op mijn website. En dat betekent dat je het anders wilt. Dat betekent dat je al in beweging bent. Super goed. Daar begint het mee.

Dus wil je meer? Boek dan een gratis Focus Sessie. Wil jij die?


Zo krijg jij met gemak 5 uur 

per week extra voor jouw bedrijf!
Meld je aan voor de gratis video training.

© Jitske Lochtenberg  I   Pri​​​vacy Policy  I   Algemene voorwaarden | Hendrik Werkmanhof 4, Utrecht

>