Sta jij vol energie in je kracht?

Sta jij vol energie in je kracht?

Bewust keuzes maken

Leren loslaten

Genieten van het moment

Je uitspreken met respect voor jezelf en de ander

Genieten

Plezier maken

De energie voelen stromen

Helder hebben wat voor jou écht belangrijk is

Zomaar wat termen die maken dat jij als vrouw met jonge kinderen vol energie in je kracht staat. Oftewel lekker in je vel zit. Niet geleefd wordt door alles wat er in je leven gebeurt. Je het gevoel hebt dat je naast moeder en je werk vooral ook jezelf bent.

De grootste uitdagingen van veel vrouwen met jonge kinderen die ik spreek zijn:

 • Ik heb het altijd druk
 • Ik heb te weinig tijd (voor mezelf, voor mijn bedrijf voor...)
 • Ik geniet niet genoeg van het moment maar ben altijd bezig met het volgende
 • Ik voel me vaak schuldig richting mijn kinderen
 • Ik ben met thuis bezig als ik werk en met werk bezig als ik thuis ben
 • Ik wil alles zo goed doen maar dat kan niet
 • Ik zet mezelf altijd onderaan de prioriteitenlijst

Herken je dat?

Gevolgd door iets van:

 • Als ze ouder zijn wordt het vanzelf beter
 • Zo is het nou eenmaal als je jonge kinderen hebt
 • Geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken
 • Geen tijd om er iets aan te doen

Deze uitspraken raken me elke keer weer. Want ja het is druk als je kinderen krijgt. De eerste jaren zijn heftig. Het is een positieve bom op je leven: geweldig en het verandert alles.

Maar dat betekent niet dat je je eigen leven on hold moet zetten. Jezelf moet wegcijferen voor je kinderen. Of dat er niks te doen is aan die schuldgevoelens, drukte, ratrace, alle ballen die je in de lucht moet houden.

Wanneer jij bereidt bent om er mee aan de slag te gaan, eerlijk naar jezelf durft te kijken en actiestappen onderneemt, kun je:

 • De dingen doen waar jij blij van wordt.
 • Een balans creëren in alle rollen die je hebt die prettig is voor jou.
 • Energie hebben ook, na weer een slechte nacht.
 • Genieten van het moment en de to-do lijst even laten voor wat hij is.

Nieuwsgierig geworden hoe?

In het programma ‘Vol energie in je kracht’ gaan we hiermee aan de slag. Door middel van live trainingsmomenten, online opdrachten en de besloten community waarin je altijd je vragen kunt stellen en met de andere dames kunt sparren.

Wil je meer weten? www.vandroomnaardaad.nl/programma of mail me je telefoonnummer en ik neem contact met je op om al je vragen te beantwoorden en samen te onderzoeken of dit programma iets voor je is.

Liefs,

Jitske

jitske@vandroomnaardaad.nl