Dat stomme Facebook!

Blegh dat stomme Facebook!

Facebook is een belangrijk medium voor mijn bedrijf van Droom naar Daad. Het is één van mijn manieren om vrouwen met jonge kinderen te inspireren, het gesprek aan te gaan over wat zij interessant vinden en om waardevolle dingen te delen. Ook gebruik ik de advertentiemogelijkheden van Facebook om een nog grotere groep dames te bereiken. Heel handig. Werkt goed en ik vind het leuk.

Nou ja leuk… Het werkt ook wel ongelooflijk verslavend. Wanneer ik een win-actie of advertentie heb geplaatst kan ik elk uur (nou ja elke 5 minuten) kijken of er al reacties zijn, hoeveel kliks het heeft opgeleverd. Het is het eerste wat ik check als ik opsta en het laatste waar ik naar kijk als ik ga slapen. Nu ik dit opschrijf en terug lees denk ik OMG ernstig...

En daar ben ik HE-LE-MAAL klaar mee. Ik droom er zelfs van. Het is notabene één van mijn tips om juist niet te doen: de hele dag op je social media zitten kijken. Maar mijn hemel wat kan dat Facebook verslavend zijn.

Dus mijn voornemen. En ik verklaar het hierbij aan jullie allemaal: ik kijk nu nog maar 1x per dag (gheghe dat gaat nooit lukken…) op mijn Facebookpagina. Weg met de verslaving! Nergens voor nodig, nergens goed voor.

Ik zeg succes Jitske! Ik hou jullie via Facebook op de hoogte van hoe het gaat :).

Als er iemand nog tips heeft voor mij dan hoor ik ze graag!

Liefs,

Jitske