Zonder stress en zonder schuldgevoelens naar minimaal €100.000 omzet met de....

...van Droom naar Daad
mastermind

Voor vrouwelijke ondernemers met kinderen die een succesvol bedrijf willen

zonder altijd maar aan het werk te moeten zijn.

9 maanden alle support die jij nodig hebt van Jitske Lochtenberg - Business coach

De deuren sluiten 22 januari a.s.We pakten oude overtuigingen aan en na twee sessies verdiende ik binnen twee weken €5.500,-. Het ging als vanzelf.


Janet van dijk - coach en spreker


Ik ging ondernemen zonder me steeds schuldig te voelen richting mijn kinderen. En verkocht binnen een week mijn nieuwe high end programma.


Eveline bregman - professional organizerIk begon in dec '18  en in dec '19 boekte ik een maandomzet van €6000,-. Een jaar waarin ik leerde ondernemen vanuit mijn intuïtie, vertrouwen en overvloed. Kan niet wachten wat 2020 me gaat brengen.


Traiënne Pasteuning - vegan lifestyle expert


Wil jij minimaal €100.000 verdienen?

Zonder 40+ urige werkweken.

Zonder schuldgevoelens omdat je 100% gaat voor je bedrijf.


Een bedrijf waarin jij doet wat jij wilt. 

Op jouw manier. 

En er goed geld mee verdient.


...dan is de van Droom naar Daad Mastermind voor jou
Oh en laat me duidelijk zijn.

Als jij elke middag je kids van school wilt halen,

niet in de schoolvakanties wilt werken

of overdag wilt sporten omdat je de avonden voor vrienden en familie zijn?


Dat kan.


Zo had ik in 2019 veel tijd voor mijn kinderen en mezelf nodig vanwege de scheiding met hun vader. Ik zocht en kocht een huis, we verhuisden, er waren veel emoties en veranderingen. Het was zo fijn om in die periode aandacht te hebben en me dat te kunnen veroorloven. 

Om een bedrijf te hebben waar ik positieve energie van kreeg. En waar ik niet 40 uur per week moest werken.

"

Van Jitske leerde ik dat alles mogelijk is. Dat ik alles mag willen en vragen. Ik denk nu in mogelijkheden. Dat het helemaal okay is om meer te willen dan alleen moeder zijn. Succes hoeft niet gepaard te gaan met jezelf overhoop halen. De combinatie van spiritualiteit en actie vind ik heerlijk.

Hoe jij op een eenvoudige manier de cijfers concreet maakte en voor mij mijn omzetdoel in eens heel haalbaar maakte.


Saskia vandenbroeck -

Virtual assistent & coach


In deze 9 maanden durende mastermind leer ik je hoe je 


MINIMAAL DIE €100.000 PER JAAR KUNT VERDIENEN


Inclusief alle support die je nodig hebt om het ook echt te gaan doen. Dus niet alleen: ik leer je hoe het moet. Nee ik sta naast je, coach je er doorheen en zorg voor een groep waarin je je gesteund voelt.


Hoe zou dat je leven veranderen? 

Hoe voel je je over jezelf als je die financiële zekerheid hebt?

Hoe gaat dat zijn voor je gezin?

Welk voorbeeld geef jij je kinderen als ze zien dat mamma doet waar ze gelukkig van wordt en daar succesvol mee is?Dit is wat de vrouwen met wie ik werkte in 2019, hebben bereikt in nog geen paar weken tijd.


Sommige zelfs met een totaal nieuw aanbod!
Ciska werkte aan haar mindset en zichtbaarheid en zat in no time volgeboekt met klanten.


Ciska Versteegh Pedicure


Traiënne wilde naast haar vegan workshops en catering mensen helpen en inspireren om een plantaardige levensstijl aan te nemen.

Ze bedacht een programma en verkocht dit aan de eerste persoon met wie ze erover sprak.


Traiënne Pasteuning Vegan Lifestyle expert


A. werkte alleen maar uurtje factuurtje en wilde ook pakketten aanbieden om niet meer vast te zitten aan het urenplafond. Bovendien wilde ze in de weken dat haar kind bij haar is, geen klantafspraken. Ze verkocht binnen twee weken haar nieuwe aanbod.


Virtual Assistent

En dit zijn allemaal vrouwen met jonge kinderen


Lees: hectische ochtenden, slapeloze nachten, bergen was en hun schatjes die aandacht willen in de weekenden.


Want ondernemen met kinderen en het constante tijdgebrek is echt anders. 


Het vraagt om een andere aanpak.

Het vraagt om duidelijke grenzen en een laserfocus.

En het vraagt om helderheid over wat JIJ wilt en de bereidheid om daarvoor te gaan.


ARE YOU IN?


Ik nodig je daarom uit voor 


de van Droom naar Daad mastermind

9 maanden

start 30 januari a.s.

*betalen in termijnen mogelijk en een bonus wanneer je in 1x betaalt

*en plan je je call vóór 10-1 11.00 uur dan krijg je een super exclusieve fast action bonusHi, ik ben Jitske Lochtenberg, business coach voor vrouwelijke ondernemers met een missie

En dit is wat ik geloof:

Wij als ondernemende vrouwen zijn in staat de wereld te veranderen.


En ik ben niet de enige die dit zegt. De Dalai Lama was me voor ;) en zei dit tijdens een speech in 2009: "It's the western women who will change the world"


Jij hebt een gave. Jij hebt iets waarmee je de wereld mooier maakt. Er zit ongekend veel potentieel in jou.


Je hebt waarschijnlijk alleen één probleem.

Iets houdt je nog tegen.


Je hebt nog niet de juiste strategie gevonden.

Je voelt je nog vaak onzeker.

Jij houdt jezelf tegen.


En geloof me dit is niet gek.


Getrouwde vrouwen mogen in Nederlands pas sinds 1956 werken.

De rol van de vrouw is altijd de zorgende geweest. 

Als meisje was je een bitch als stond voor wat je wilde. Lief zijn en je eigen behoeftes even opzij zetten, is wat ons van kleins af aan is geleerd.


Maar om als ondernemer de impact te kunnen maken op de wereld die jij wilt, moet je iets doen aan dat wat je bewust en onbewust tegenhoudt. 


Daarom combineer ik business strategieën met mindset coaching. Zodat je niet alleen weet hoe je je bedrijf naar the next level kunt brengen maar dit ook zelfverzekerd en vol vertrouwen doet. 

dit is wat je krijgt


1 op 1 coaching

Maandelijkse 1 op 1 coaching van mij. Tijd om dieper in te gaan op jouw situatie. Of om de dieperliggende overtuigingen aan te pakken. Let's get that MIND set voor die ton.


twee wekelijkse online trainingen

Van mij of een gast-expert. Over je aanbod, prijzen, verkopen, social media, alignement, radical selfcare, plannen/doelen, manifesteren, werken vanuit je talenten, food for your brain, uitstraling etc. Alle kennis die je nodig hebt om te ondernemen met rust,  plezier en flow.

community 

In de besloten community met gelijkgestemde zodat je je 9 maanden lang gesteund voelt en niet zo alleen omdat je man geen bal snapt van wat je doet. En je vriendinnen blijven herhalen dat al die onzekerheden van het ondernemen echt niks voor hen is.


live events & retreat

Een kick off event, 2 daagse retreat en eind live dag zorgen ervoor dat je in korte tijd enorme meters maakt. Maar ook om elkaar in het echt te leren kennen. 


mastermind calls incl hotseat

Maandelijks is er een mastermind call met de hele groep. Er is tijd voor hotseat coaching waarin jij al je brandende vragen aan mij of de andere deelnemers kunt stellen.doorpakdagen

Elke 6 á 8 weken een doorpakdag. Die zorgt voor extra focus. Een dag waarin we met z'n alle (online) aan het werk gaan met wat je geleerd hebt. Zodat je ook echt gaat implementeren. 

OOK 9 MAANDEN LANG ALLE SUPPORT DiE JE NODIG HEBT?

5 redenen waarom je zo snel mogelijk naar FINANCIËLE vrijheid wilt

#1. zodat jij kunt kiezen met wie en wanneer je wilt werken. In plaats van elke keer weer enorm balen als iemand nee zegt.


#2. zodat jij je niet meer maandelijks zorgen hoeft te maken of er wel genoeg geld binnenkomt. Jij hebt de vrijheid om een extra foto-shoot te doen. Of in de schoolvakanties niet te werken.


#3 zonder schuldgevoelens omdat je altijd met je hoofd bij je werk zit als je thuis bent met de kids of met je hoofd bij je kinderen als je eigenlijk wilt werken.


#4 zonder stress omdat je veel te veel werkt hebt aan die klanten die je gewoon eigenlijk te weinig betalen voor wat je allemaal voor ze doet. No more overdeliveren.


#5  én zodat je de vrijheid gaat ervaren die het ondernemen kan geven. Namelijk dat je wat er ook gebeurt altijd voor jou en je gezin kunt zorgen. 

In de komende 9 maanden laat ik je zien hoe je:

Een aanbod creëert en prijzen vraagt waar je klanten met liefde voor willen betalen. 


Je zichtbaar bent op een manier die bij jou past én echt is. Dus geen instafeed met alleen maar foto's waarvan je denkt: yeah right...


Hoe je blijft werken vanuit flow en alignement in plaats van blijft doorgaan tot je jezelf een burn-out in hebt gewerkt.


Hoe je je diensten verkoopt zonder het gevoel te hebben de ander ergens in te lokken. Of te moeten overtuigen.


Hoe je je money mindset transformeert en af komt van al die belemmerende overtuigingen rondom geld. 


Hoe je gebruik maakt van de kracht van het Universum, de controle los kunt laten en gaat ondernemen vanuit vertrouwen en overvloed.


Hoe je gaat ondernemen vanuit de gedachten: "I am fucking great!" in plaats van: "Kan ik dit wel? Wie zit er op mij te wachten."


Hoe je al die ballen in de lucht houdt als moeder, ondernemer, vrouw, vriendin....

"

Ontzettend gaaf hoe Jitske in een korte tijd mijn kern naar boven weet te halen. Door dit voor mijzelf te formuleren is het voor mij helderder waarom ik doe wat ik doe en welke keuzes ik ga maken die helpen in het behalen van mijn persoonlijke doelen.


Joyce de Ruiter -

Spreker

Wat kun je verwachten van deze mastermind?


Dit is geen standaard vooraf opgenomen trainingsprogramma zonder echte live connectie of persoonlijke aandacht van de coach. 


De mastermind geeft je alle support die je nodig hebt om dat bedrijf neer te zetten waar je naar verlangt.


Zodat je kunt ondernemen met de vrijheid en rust die je wilt.


En ik bied je geen enkele kans om te ontsnappen ;) Als ik zie dat je weg glipt, verander ik een in liefdevolle pitbull.Nog geen twee maanden geleden namen mijn emoties mij over. Door alsmaar al die ballen in de lucht te houden. Door de onzekerheid van het ondernemen. Nu heb ik ze door en ben ik ze de baas.


Dat mijn dochter tegen me zei: "mamma ik ben trots op jou, want bent echt goed in wat je doet", is goud waard. Zo blij dat ik haar laat zien dat ik mijn dromen waar maak.


Zonder Jitske had ik nooit zoveel vertrouwen in mijzelf gehad en geloofd dat het beide kan: een goed lopend bedrijf en er zijn voor mijn kind.

© van Droom naar Daad  I   Privacy Policy  I   Algemene voorwaarden | Doyennéperenlaan 35, 3452ED, Vleuten

>